Επιτυχημένη η 1η Ανθοκομική Έκθεση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Θεσπιών-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 18 Μαΐου γεννήθηκε η 1η Ανθοκομική Έκθεση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου Θεσπιών, γεμίζοντας την κεντρική πλατεία,  με χρώματα και αρώματα.

Από τις 11 το πρωί έως το βράδυ η  πλατεία των Θεσπιών, γέμισε με μουσική, με δεκάδες φυτά, λουλούδια και έγινε σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων, κατοίκων και επισκεπτών. 

Οι πολίτες που επισκέφτηκαν τον χώρο είχαν την δυνατότητα να δουν και να αγοράσουν όμορφα, χρωματιστά φυτά ή γλάστρες για τον κήπο τους ή το μπαλκόνι τους.

Θετικά και ενθαρρυντικά σχόλια για την 1η Ανθοκομική Έκθεση ,που  δίνουν από μόνα τους την υπόσχεση για έναν ακόμη θεσμό.

Την  1η Ανθοκομική Έκθεση  τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κος Γιώργος Ντασιώτης, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων κ.Γιώργος Γιαννακόπουλος ο πρόεδρος τη Τ.Κ. Θεσπιών κ.Τάσος Βαρθαλάμης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Άγγελος Στάθης και Γεωργία Μελισσάρη 

Πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου ,Δημοτικού Σχολείου Θεσπιών, για την άριστη διοργάνωση της εκδήλωσης

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Σχετικά